Oala din lut sarmale 5L
Oala pentru gatit sarmale sau friptura, lucrata manual. Instructiuni de folosire pentru oala de sarmale Oala pentru sarmale este cunoscuta si utilizata in bucatarie de peste […]
Transport gratuit la comenzi peste 500 lei
Schimbarea gratuita a produselor deteriorate
Calitate premium Ceramica Marginea
Descriere Produs:
Oala pentru gatit sarmale sau friptura, lucrata manual.
Instructiuni de folosire pentru oala de sarmale
Oala pentru sarmale este cunoscuta si utilizata in bucatarie de peste 2000 de ani.La prima vedere este un vas din lut,cu capac,fabricat manual.In realitate este cel mai minunat vas din bucatarie;
- Inainte de utilizare se spala oala cu apa calda, apoi se unge interiorul cu grasime (ulei sau untura) – doar la prima folosire;
- Dupa ce se aseaza sarmalele,se umple oala cu apa calda, apoi se introduce in cuptorul aragazului,pe o tava,la foc mic (acesta nu trebuie sa fie incins in momentul introducerii oalei);
- Trecerea brusca de la o temperature scazuta la una ridicata poate duce la craparea/fisurarea acesteia. Din acest motiv pentru eventuala reincalzire a sarmalelor se foloseste un alt vas.
Informații suplimentare
Greutate | 2 kg |
---|---|
Dimensiuni | 27 × 20 cm |